Ziekte van Lyme

Heeft u de ziekte van Lyme (bijv. door een tekenbeet)? Of heeft u andere gezondheidsklachten zoals vermoeidheid, spier/gewrichtspijn, hoofdpijn, darmproblemen, of bent u ietwat somber? Of misschien bent u gediagnosticeerd met fibromyalgie/reuma/artrose? Wellicht bent u al eens getest op de ziekte van Lyme, maar werd er niets aangetoond in uw bloed? Dan kan ik u helpen! Met de vitaalveld bodyscan die ik gebruik in mijn praktijk zijn namelijk al veel mensen met de ziekte van Lyme of een van bovengenoemde symptomen/ziekten, geholpen. Dit wonderbaarlijke apparaat heeft dermate krachtige trillingen, dat de Borrelia bacterie succesvol kan worden verdreven. Met bijbehorende voedings-, supplementen-, leefstijl- en mindset-adviezen voelt u zich na verloop van tijd een stuk beter. Ook meet het in slechts 8 minuten uw hele gezondheid op 612 punten door en geeft het hiervan een uitgebreide en overzichtelijke rapportage, zelfs in 3D. Is uw interesse gewekt? Aarzel niet en neem gerust contact op, ik vertel u er graag meer over!

 

Werkwijze bij de bodyscan

Bij de bodyscan meting krijgt u 2 elektroden op uw enkels, de meting zelf is zonder schadelijke gevolgen & pijnloos. U krijgt oa informatie over:

 • Allergieen & Overgevoeligheden
 • Energie
 • Spieren & Gewrichten
 • Micro-organismen (virussen, bacterien, schimmels, parasieten, mijten)
 • Afvalstoffen
 • Stress
 • Disbalansen
 • Organen
 • Lymfen, Bloedvaten & Zenuwen
 • Immuunsysteem
 • Tanden & Kiezen
 • Laaggradige Ontstekingen
 • Electronische Smog
 • Celtekorten

De bodyscan heeft ook een heel scala aan behandelingen, waaronder detox, lymfen, immuunsysteem, botten, darmen, gebit, meridianen, organen, neurotransmitters, micro-organismen, hormonen, immobilisatie, huid, hart, hoofd, zenuwen, mitochondriën en zelfs vetverbranding. Hiermee zijn ook klachten zoals burnout / allergie / overgevoeligheid / pijn / stress / darmproblemen / huid / luchtwegen, te reduceren. Ook en juist als algemene check up ("persoonlijke APK") is het zeer geschikt. Krijg diepgaand inzicht in uw gezondheid & welzijn door een afspraak te maken voor een bodyscan!  Bel 06-29212520 of mail naar pascalleexalto@praktijkvoorgezondengoedleven.nl.

 

Overige tools voor een gezond & goed leven: Optisan pro & mini E relief

Voor Lyme en andere klachten kan de Optisan pro biofotonen-therapie een mooie aanvulling zijn (bijv tbv darmflora). Ook dit heeft - evenals de bodyscan - een stimulerend effect op de biochemische processen en zelfherstellend vermogen van ons lichaam. Dit apparaatje - ook wel “therapeut in huis” genoemd - heeft maar liefst 28 verschillende menu mogelijkheden die u thuis kunt gebruiken als u hem van mij huurt (bij mij in de praktijk gebruiken kan ook). De 9 LED’s zorgen voor diverse kleurencombinaties van lichtimpulsen. Hij biedt ondersteuning zoals oa energie, pijnbestrijding, wondheling, anti-aging, hormonen en slijmvliezen.

Ook de Mini E Relief is een handig klein apparaatje met 24 menu-opties dat uw lichaam tegen de impact van E-smog (bijv agv straling door tv/pc/tablet/mobiele telefoon/etc) helpt te beschermen, en ook andere (bijv. bewegings- of pijn- of verzurings-) klachten kan verhelpen/verminderen. Ook dit hulpmiddel is te huur en bij mij in Helmond te gebruiken, en kan zelfs in de broekzak worden meegedragen.

De bodyscan/optisan pro/mini e-relief worden in Zwitserland, Oostenrijk, Duitsland door artsen in klinieken gebruikt. Ook ben ik aangesloten bij een beroepsvereniging en worden mijn consulten dus door veel aanvullende verzekeringen vergoed. Ik ben er graag, zelf als ervaringsdeskundige, voor u! Neemt u gerust contact op met mijn praktijk in Helmond voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Ook ben ik actief in de omgeving Eindhoven, Waalre, Best, Nuenen, Heeze, Leende, Valkenswaard, Aalst, Son, Mierlo, Gerwen, Oirschot en Veldhoven.