Optisan Pro biofotonen-therapie: je "therapeut in huis"!

Heb je fibromyalgie/spier- & gewrichtspijn of zit je in een burnout/moeheid? Of heb je wel eens last van je maag/darmen, huidveroudering, wondjes of ontstekingen? Hoe mooi zou het zijn als je weer fit en zonder deze pijn zou zijn? Reken met de Optisan Pro biofotonen-therapie af met deze klachten! Dit lichtapparaatje wordt niet voor niets ook wel de “therapeut in huis” genoemd, vanwege de maar liefst 28 verschillende menu mogelijkheden die je thuis kunt gebruiken als je het apparaatje van mij huurt (bij mij in de praktijk gebruiken kan ook). Een biofoton is een foton uitgezonden door levend weefsel. Deze zijn nagebootst in dit apparaat. Omdat ze bestaan uit lichtdeeltjes en dus trillingen, hebben zij een stimulerend effect op de biochemische processen in ons lichaam en ons zelfherstellend vermogen. De 9 verschillende LED’s zorgen voor diverse kleurencombinaties van lichtimpulsen. Met deze tool is een diversiteit aan klachten te verhelpen/verbeteren, en doordat het op trillingen is gebaseerd, is de werking doorgaans effectiever dan bij een reguliere lichttherapie, die vaak alleen maar gebruik maakt van kleur en licht. Is je interesse gewekt? Aarzel niet en neem gerust contact met me op om de diverse mogelijkheden te bespreken.

 

28 biofotonen behandel programma's

Tot de verschillende menu opties behoren onder meer:

 

 • Pijn

 • Energie

 • Spieren & gewrichten

 • Organen

 • Hormonen

 • Micro-organismen

 • Drainage

 • Wondheling

 • Anti-oxidanten

 • Anti-aging
 • Bindweefsel

Persoonlijk gebruik ik dit apparaatje ook dagelijks bijv voor energie/anti-oxidanten/celmembraan-hormonen. Soms ook voor pijn (infrarood)/maag-darmen/wondgenezing, zie ook de foto hiernaast. Ik zou hem niet meer kunnen missen en kan het jou ook aanraden! Het is zelfs te huur voor gebruik thuis voor een weekend (omgeving Helmond) voor een zeer concurrerend bedrag! Vitaliteit & welzijn zijn jouw kostbaarste bezit en mijn grootste passie! Ik ben er graag - zelf als zeer gedreven ervaringsdeskundige - voor je, om je te helpen meer bewust te worden van jezelf, je lichaam & je gezondheid.

 

optisan pro biofotonen therapie snelle wondgenezing
optisan pro biofotonen therapie intro film

Overige tools voor een gezond & goed leven: bodyscan & mini E relief

De Vitaalveld bodyscan is mijn belangrijkste hulpmiddel om een diepgaand inzicht te krijgen in je gezondheid & welbevinden. Dit apparaat meet in slechts 8 minuten maar liefst 612 onderdelen van je lichaam & geest tot op celniveau en dit gebeurt tevens veilig & nauwkeurig. Dit levert een schat aan vitale informatie op! Ook krachtige behandelingen ter bestrijding/vermindering van diverse soorten klachten, zijn met de bodyscan mogelijk. Maar ook en juist als je geen klachten hebt, is de bodyscan als "persoonlijke APK" zeer geschikt. De bodyscan wordt in Zwitserland, Oostenrijk, Duitsland ook door artsen in klinieken gebruikt.

 

Electrosmog (afkomstig van bijv. mobiele telefoons, wifi, bluetooth, tablets, computers, tv, laptops, etc en last but not least het 5G-netwerk) neemt helaas alleen maar verder toe de laatste tijd. Constante invloed van E-smog brengt ons lichaam uit balans en kan vage klachten. prikkelbaarheid en verzuring in het hele lichaam doen ontstaan. De Mini E Relief is een handig apparaatje met 24 menu-opties dat je lichaam tegen de impact van E-smog helpt te beschermen, en ook andere (bijv. bewegings-) klachten kan verhelpen/verminderen. Ook deze tool is te huur en in mijn praktijk in Helmond te gebruiken, en kan zelfs in de broekzak worden meegedragen. Ook ben ik actief in de omgeving Eindhoven, Waalre, Best, Nuenen, Heeze, Leende, Valkenswaard, Aalst, Son, Mierlo, Gerwen, Oirschot en Veldhoven. Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging BATC en mijn consulten incl verhuur van apparaten worden dus door veel aanvullende verzekeringen vergoed. Vul het contactformulier in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!