Hoera: mijn praktijk viert vandaag haar 1e lustrum!

Op 1SEP18 is mijn praktijk officieel bij de KvK aangemeld, dus vandaag is het 5-jarig bestaan! Wat is de tijd omgevlogen en wat heb ik veel mensen mogen helpen met hun gezondheid! Niet alleen in mijn praktijk, maar ook in gezondheidswinkels, in trainingen/workshops, tijdens demonstratie-avonden, op beurzen, etc. Het waren niet altijd gemakkelijke jaren (vanwege oa corona), maar ik heb ze doorstaan en ervan geleerd. Ik vertrouw er dan ook op dat ik de ingezette groei de komende jaren verder kan doorzetten. Ik heb ook absoluut geen spijt van deze stap 5 jaar geleden naar zelfstandige in een totaal ander werkgebied (dan logistiek). Het is nl enorm leuk en interessant werk dat veel voldoening geeft. Ik hoop dat ik in de toekomst nog veel mensen van dienst mag zijn!Wie jarig is trakteert: onder al degenen die dit bericht op social media liken, verloot ik een gratis bodyscan consult! Graag tot gauw 😉👍🍀

Lees meer »

Vernieuwde biofotonen therapie: remt ook ontstekingen

Sinds een paar maanden heb ik een nieuw biofotonen therapie apparaatje, de Optisan XT Pro. Dit is een verbeterde versie van de oude Optisan Pro die ik ook nog gebruik. Ik overdrijf niet als ik zeg dat de oude handig is en deze super handig!Ik had bijv een slijmbeursontsteking in mijn elleboog (iets teveel grind geschept in de tuin..), dit kan langdurig pijn geven, maar met het nieuwe ontstekingen programma is het snel minder geworden. In de afgelopen hooikoorts periode gebruikte ik ook de immuun systeem optie vaak. Verder behoren lymfen, blaas en dikke darm tot mijn favoriete nieuwe behandel mogelijkheden (zeker bij warm weer). Ook clienten hebben er goede ervaringen mee, (langdurige) pijn in rug en keel bijv gaan in korte tijd weg, erg fijn!

Lees meer »

Afrekenen met onaangename buikklachten

Velen - mijzelf ook - komt het wel bekend voor, een opgezette buik, opgeblazen gevoel, intoleraties voor bepaalde voeding of problemen met stoelgang. Als je dit langdurig hebt wordt het vervelend en zou het fijn zijn het te kunnen verminderen of beter nog helemaal op te lossen. In alle eerlijkheid kan ik zeggen dat ik hele goede resultaten heb bij clienten die hiervan ook last hadden. Blijf er dus niet mee lopen, er is iets blijvends aan te doen!

Lees meer »

Puberende pup rustig maken voor examen

Onze sheltie reu pup Lucky is onlangs 1 jaar oud geworden 🎉 en nog volop aan het puberen: vaak gestresst, druk, slecht luisteren, vanalles uitproberen, etc. Natuurlijk hoort deze tijd erbij, maar het zijn niet de ideale ingredienten voor het examen gehoorzaamheid dat hij afgelopen weekend moest afleggen bij de hondentraining 🤔 Ik heb daarom met de bodyscan en botje/speeltje/muziekje erbij kort zijn hormonen & zenuwstelsel behandeld, en met succes: vanaf een dag hierna was hij een stuk rustiger! Niet meer in de uitlaatlijn happend, niet meer hyper bij ieder hondje dat ie ziet, etc. Wat een verademing! 👌 Hij was nog steeds wat rebels bij het examen, vanwege het lange wachten tussendoor en ook voelde hij waarschijnlijk een beetje mijn zenuwen 🙃 Toch was hij rustig - en is hij nu nog steeds - genoeg om te slagen 💪 en door te kunnen met de vervolg training met als doel het doen van behendigheid 😍. Hoera! 🍀

Lees meer »

Biofotonen/licht therapie: ook voor de (coole) hond!

Behalve de bodyscan, is ook het handige Optisan biofotonen/lichttherapie apparaatje bruikbaar voor de hond. Lucky had een ontstoken oog dat rood & waterig was en hij steeds dicht kneep. Na 20 minuutjes - bril is nodig bij oogaandoeningen - was het de volgende dag alweer bijna genezen! Natuurlijk moet eea diervriendelijk gebeuren, maar met een botje en speeltje erbij vonden hij en wij het prima te doen. Trots op mijn stoere doggy en behulpzame dochter 

Lees meer »

Long Covid

2023 is alweer een paar maanden oud en gelukkig komt het zonnetje weer door. Hopelijk kun je hiervan genieten, ondanks alle crises etc die nog steeds gaande zijn. Long Covid is nu ook iets waar helaas veel mensen last van hebben. Vermoeidheid, benauwdheid, concentratie problemen of je gewoon niet fit voelen, is niet fijn. Ik kan en wil je graag helpen om dit aan te pakken, zodat ook jij met een beter gevoel het voorjaar in kunt!

Lees meer »

Burnout-Moeheid-Spanning-Stress

Bijna niemand ontkomt eraan in deze hectische tijden vol met prikkels, prestatiedruk, onzekerheid, etc. Blijf er niet continu mee rondlopen, ik ondersteun je graag om hiermee om te gaan en je weer wat fitter en meer ontspannen te voelen. Alvast fijne feestdagen en alle gezonds & goeds voor 2023!

Lees meer »

Weerstand opbouw tegen griep en andere virussen

We zitten al enige tijd in de herfst, straks ook nog winter, dus het griep/corona seizoen is ook weer begonnen ... Wil je hiervoor minder vatbaar worden/blijven? Dat kan ik doen door het versterken van je immuunsysteem, zoals ik al bij diverse anderen en mezelf succesvol heb gedaan. Ik help er jou ook graag mee verder!

Lees meer »

Gezondheidsbeurs Helmond 2 okt jl: geslaagd

Op zondag 2 oktober jl stond ik met mijn praktijk op de beurs "Op je gezondheid" in Helmond. Dit was erg leuk en ook nog succesvol. Ik heb diverse belangstellenden gemeten met de bodyscan en aan de hand hiervan leefstijl en voedingstips gegeven. Ook de biofotonen-lichttherapie en supplementen kwamen aan bod. De meesten vonden het zeer interessant, en sommige clienten kwamen daarna ook al voor behandeling langs.

Lees meer »

Deelname gezondheidsbeurs Helmond zondag 2 okt 2022

Eindelijk is het dan zover, zondag as vindt in Helmond het mooie initiatief, de beurs "Op je gezondheid" plaats. Naast diverse andere instellingen/bedrijven, doe ik ook met een stand voor mijn praktijk hier graag aan mee. Ik geef met name uitleg over bodyscan & biofotonen-lichttherapie, en hoe deze je vitaliteit & welzijn positief kunnen beinvloeden. Ook is eea ter plekke te ervaren en te zien! Dus wil je weten of je gezond bent, heb je klachten of wil je meer weten? Dan zie ik je graag zondag as in wijkhuis de Geseldonk

Lees meer »

Bodyscan ook voor hond

Het is alweer bijna mid september en het gewone leven - ofschoon in een turbulente tijd - is weer begonnen, hopelijk heb je evenals mijn gezin en ik een fijne vakantietijd gehad. Onze puppy Lucky heeft het goed gedaan in het mooie Drenthe en het was erg leuk met hem voor het eerst erbij.Eea was nog even afwachten want vlak voor vertrek had hij diarree. Ik heb hem gemeten en behandeld met de bodyscan, die ook voor honden/paarden bruikbaar is, en de dag erna was hij weer beter! Bodyscan gaf idd diverse micro-organismen in maag/darmen aan, evenals veel afvalstoffen die hij hoogstwaarschijnlijk heeft opgelopen bij zwemmen in oppervlaktewater. Mijn dochter als assistente en een hondenslaapmuziekje erbij deden wonderen: hij heeft tijdens de (korte) behandeling zelfs lekker liggen slapen!Wil jij jezelf of je hond ook eens laten meten en/of behandelen met de bodyscan (het griepseizoen komt er weer aan dus een oppepper voor je immuunsysteem is zeker nu altijd goed)? Je weet me te vinden!

Lees meer »

Mooie client feedback

Dankbaar en blij ben ik met deze prachtige terugkoppeling van een client vorige week. Wat het voor mij zo bijzonder maakt, is dat zij niet alleen fysiek vooruitgang merkt maar ook mentaal, wat fijn! Het vak van therapeut geeft veel voldoening. Ik beoefen het ook graag om jou te helpen je beter te voelen, of om te voorkomen dat je ziek wordt. Dan heb je vaak helaas nog maar 1 wens: beter worden.. Samen gaan we ervoor!

Lees meer »