Burnout-Moeheid-Spanning-Stress

Bijna niemand ontkomt eraan in deze hectische tijden vol met prikkels, prestatiedruk, onzekerheid, etc. Blijf er niet continu mee rondlopen, ik ondersteun je graag om hiermee om te gaan en je weer wat fitter en meer ontspannen te voelen. Alvast fijne feestdagen en alle gezonds & goeds voor 2023!

Lees meer »

Weerstand opbouw tegen griep en andere virussen

We zitten al enige tijd in de herfst, straks ook nog winter, dus het griep/corona seizoen is ook weer begonnen ... Wil je hiervoor minder vatbaar worden/blijven? Dat kan ik doen door het versterken van je immuunsysteem, zoals ik al bij diverse anderen en mezelf succesvol heb gedaan. Ik help er jou ook graag mee verder!

Lees meer »

Gezondheidsbeurs Helmond 2 okt jl: geslaagd

Op zondag 2 oktober jl stond ik met mijn praktijk op de beurs "Op je gezondheid" in Helmond. Dit was erg leuk en ook nog succesvol. Ik heb diverse belangstellenden gemeten met de bodyscan en aan de hand hiervan leefstijl en voedingstips gegeven. Ook de biofotonen-lichttherapie en supplementen kwamen aan bod. De meesten vonden het zeer interessant, en sommige clienten kwamen daarna ook al voor behandeling langs.

Lees meer »

Deelname gezondheidsbeurs Helmond zondag 2 okt 2022

Eindelijk is het dan zover, zondag as vindt in Helmond het mooie initiatief, de beurs "Op je gezondheid" plaats. Naast diverse andere instellingen/bedrijven, doe ik ook met een stand voor mijn praktijk hier graag aan mee. Ik geef met name uitleg over bodyscan & biofotonen-lichttherapie, en hoe deze je vitaliteit & welzijn positief kunnen beinvloeden. Ook is eea ter plekke te ervaren en te zien! Dus wil je weten of je gezond bent, heb je klachten of wil je meer weten? Dan zie ik je graag zondag as in wijkhuis de Geseldonk

Lees meer »

Bodyscan ook voor hond

Het is alweer bijna mid september en het gewone leven - ofschoon in een turbulente tijd - is weer begonnen, hopelijk heb je evenals mijn gezin en ik een fijne vakantietijd gehad. Onze puppy Lucky heeft het goed gedaan in het mooie Drenthe en het was erg leuk met hem voor het eerst erbij.Eea was nog even afwachten want vlak voor vertrek had hij diarree. Ik heb hem gemeten en behandeld met de bodyscan, die ook voor honden/paarden bruikbaar is, en de dag erna was hij weer beter! Bodyscan gaf idd diverse micro-organismen in maag/darmen aan, evenals veel afvalstoffen die hij hoogstwaarschijnlijk heeft opgelopen bij zwemmen in oppervlaktewater. Mijn dochter als assistente en een hondenslaapmuziekje erbij deden wonderen: hij heeft tijdens de (korte) behandeling zelfs lekker liggen slapen!Wil jij jezelf of je hond ook eens laten meten en/of behandelen met de bodyscan (het griepseizoen komt er weer aan dus een oppepper voor je immuunsysteem is zeker nu altijd goed)? Je weet me te vinden!

Lees meer »

Mooie client feedback

Dankbaar en blij ben ik met deze prachtige terugkoppeling van een client vorige week. Wat het voor mij zo bijzonder maakt, is dat zij niet alleen fysiek vooruitgang merkt maar ook mentaal, wat fijn! Het vak van therapeut geeft veel voldoening. Ik beoefen het ook graag om jou te helpen je beter te voelen, of om te voorkomen dat je ziek wordt. Dan heb je vaak helaas nog maar 1 wens: beter worden.. Samen gaan we ervoor!

Lees meer »

Geweldige client ervaring

Wat een mooie feedback kreeg ik afgelopen vrijdag van een client die pasgeleden bij me is geweest voor een eerste bodyscan (meting & behandeling): al haar allergieen waren na enkele dagen helemaal verdwenen en ze voelde zich weer topfit! Ik ben blij voor haar en ook dat ik een bijdrage mocht leveren aan dit bijzondere resultaat 

Lees meer »

Hooikoorts en andere allergieen

Het leuke voorjaar/zomer is er weer, maar helaas ook weer meer hooikoorts... Ben je hier gevoelig voor? Of voor andere allergieen, bijv voeding of huisdieren? Zoals ik al bij diverse anderen en mezelf heb gedaan, help ik ook jou hier graag mee verder!

Lees meer »

Post Covid klachten

Ben je bijvoorbeeld niet fit of kortademig? Zoals ik al bij diverse anderen heb gedaan, help ik ook jou hier graag mee verder!

Lees meer »