Deelname gezondheidsbeurs Helmond zondag 2 okt 2022

Eindelijk is het dan zover, zondag as vindt in Helmond het mooie initiatief, de beurs "Op je gezondheid" plaats. Naast diverse andere instellingen/bedrijven, doe ik ook met een stand voor mijn praktijk hier graag aan mee. Ik geef met name uitleg over bodyscan & biofotonen-lichttherapie, en hoe deze je vitaliteit & welzijn positief kunnen beinvloeden. Ook is eea ter plekke te ervaren en te zien! Dus wil je weten of je gezond bent, heb je klachten of wil je meer weten? Dan zie ik je graag zondag as in wijkhuis de Geseldonk

Lees meer »

Bodyscan ook voor hond

Het is alweer bijna mid september en het gewone leven - ofschoon in een turbulente tijd - is weer begonnen, hopelijk heb je evenals mijn gezin en ik een fijne vakantietijd gehad. Onze puppy Lucky heeft het goed gedaan in het mooie Drenthe en het was erg leuk met hem voor het eerst erbij.Eea was nog even afwachten want vlak voor vertrek had hij diarree. Ik heb hem gemeten en behandeld met de bodyscan, die ook voor honden/paarden bruikbaar is, en de dag erna was hij weer beter! Bodyscan gaf idd diverse micro-organismen in maag/darmen aan, evenals veel afvalstoffen die hij hoogstwaarschijnlijk heeft opgelopen bij zwemmen in oppervlaktewater. Mijn dochter als assistente en een hondenslaapmuziekje erbij deden wonderen: hij heeft tijdens de (korte) behandeling zelfs lekker liggen slapen!Wil jij jezelf of je hond ook eens laten meten en/of behandelen met de bodyscan (het griepseizoen komt er weer aan dus een oppepper voor je immuunsysteem is zeker nu altijd goed)? Je weet me te vinden!

Lees meer »

Mooie client feedback

Dankbaar en blij ben ik met deze prachtige terugkoppeling van een client vorige week. Wat het voor mij zo bijzonder maakt, is dat zij niet alleen fysiek vooruitgang merkt maar ook mentaal, wat fijn! Het vak van therapeut geeft veel voldoening. Ik beoefen het ook graag om jou te helpen je beter te voelen, of om te voorkomen dat je ziek wordt. Dan heb je vaak helaas nog maar 1 wens: beter worden.. Samen gaan we ervoor!

Lees meer »

Geweldige client ervaring

Wat een mooie feedback kreeg ik afgelopen vrijdag van een client die pasgeleden bij me is geweest voor een eerste bodyscan (meting & behandeling): al haar allergieen waren na enkele dagen helemaal verdwenen en ze voelde zich weer topfit! Ik ben blij voor haar en ook dat ik een bijdrage mocht leveren aan dit bijzondere resultaat 

Lees meer »

Hooikoorts en andere allergieen

Het leuke voorjaar/zomer is er weer, maar helaas ook weer meer hooikoorts... Ben je hier gevoelig voor? Of voor andere allergieen, bijv voeding of huisdieren? Zoals ik al bij diverse anderen en mezelf heb gedaan, help ik ook jou hier graag mee verder!

Lees meer »

Post Covid klachten

Ben je bijvoorbeeld niet fit of kortademig? Zoals ik al bij diverse anderen heb gedaan, help ik ook jou hier graag mee verder!

Lees meer »

Dankbaar

De laatste tijd zijn er veel zieken en besmettingen, ik wens de betrokkenen veel beterschap toe en dat je weer snel mag opknappen.

Lees meer »