Vernieuwde biofotonen therapie: remt ook ontstekingen

Gepubliceerd op 29 juni 2023 om 19:05

Sinds een paar maanden heb ik een nieuw biofotonen therapie apparaatje, de Optisan XT Pro. Dit is een verbeterde versie van de oude Optisan Pro die ik ook nog gebruik. Ik overdrijf niet als ik zeg dat de oude handig is en deze super handig!
Ik had bijv een slijmbeursontsteking in mijn elleboog (iets teveel grind geschept in de tuin..), dit kan langdurig pijn geven, maar met het nieuwe ontstekingen programma is het snel minder geworden. In de afgelopen hooikoorts periode gebruikte ik ook de immuun systeem optie vaak. Verder behoren lymfen, blaas en dikke darm tot mijn favoriete nieuwe behandel mogelijkheden (zeker bij warm weer). Ook clienten hebben er goede ervaringen mee, (langdurige) pijn in rug en keel bijv gaan in korte tijd weg, erg fijn!

Informeer gerust eens naar de mogelijkheden om deze geupgrade "therapeut in huis" van mij te huren of in mijn praktijk te gebruiken. Zoals ik regelmatig zeg: "blijven rondlopen met pijn of andere ongemakken (moeheid bijv) is niet nodig, vaak is er wel een oplossing voor"