Ik ben Pascalle Exalto, getrouwd en moeder van 2 kinderen, woonachtig in Helmond (Mierlo-Hout). Ik heb Technische bedrijfskunde aan de TU Eindhoven gestudeerd, en na 20 jaar in het bedrijfsleven gewerkt te hebben als logistiek analist/SAP consultant, kreeg ik lichamelijke klachten die steeds erger werden. Ik kon geen dokter/therapeut vinden om me hiermee afdoende te helpen en heb daarom besloten zelf therapeut te worden, een ervaringsdeskundige dus.

 

Tijdens mijn Medische Basis Kennis cursus ben ik toevallig in aanraking gekomen met de Vitaalveld bodyscan en meteen bijzonder onder de indruk ervan geraakt. Sindsdien ben ik gestart met deze geavanceerde en zeer effectieve gezondheidstechnologie, eerst om mezelf te behandelen en de Vitatec cursus te volgen, en daarna in mijn eigen – in het najaar van 2018 – gestarte praktijk aan huis. Ter aanvulling heb ik nog een cursus Orthomoleculair Voedingsadviseur gevolgd. In augustus 2020 ben ik geslaagd voor mijn NLP practitioner opleiding.

 

Ik had 35 jaar lang last van hooikoorts, 15 jaar onverklaarbare spierpijn en 4 jaar schildklier problemen. Hier ben ik nu gelukkig van verlost en de bodyscan heeft me hierbij geholpen. Ook het aanpassen van mijn mindset en voeding- & leefstijl waren nodig, maar dit had ik graag ervoor over om van mijn klachten af te komen. Dit wens ik u ook toe en ik ben dan ook zeer gedreven om u verder op weg te helpen met uw vitaliteit en welzijn. Ik heb zelf immers aan den lijve ondervonden dat dit - samen met liefde - de basis is voor geluk! En als ik het kan, dan kan u het ook!