Ik ben Pascalle Exalto, getrouwd en moeder van 2 kinderen, woonachtig in Helmond (Mierlo-Hout). Ik heb Technische bedrijfskunde aan de TU Eindhoven gestudeerd, en na 20 jaar in het bedrijfsleven gewerkt te hebben als logistiek analist/SAP consultant, kreeg ik lichamelijke klachten die steeds erger werden. Ik kon geen dokter/therapeut vinden om me hiermee afdoende te helpen en heb daarom besloten zelf therapeut te worden, een ervaringsdeskundige dus.

 

Tijdens mijn Medische Basis Kennis cursus ben ik toevallig in aanraking gekomen met de Vitaalveld bodyscan en meteen bijzonder onder de indruk ervan geraakt. Dit was namelijk de eerste keer dat ik merkte als de trillingen van de behandelingen na 3 weken waren uitgewerkt: dan kreeg ik al mijn oude klachten weer terug! Na een aantal behandelingen was het effect blijvend: (vrijwel) geen klachten meer! Hierna ben ik gestart met het leren en aanschaffen van deze geavanceerde en zeer effectieve gezondheidstechnologie. In het najaar van 2018 ben ik mijn eigen praktijk aan huis begonnen. Ter aanvulling heb ik nog een cursus Orthomoleculair Voedingsadviseur gevolgd. In april 2019 ben ik lid geworden van beroepsvereniging BATC. In augustus 2020 ben ik geslaagd voor mijn NLP practitioner opleiding.

 

Ik had 35 jaar lang last van hooikoorts, 15 jaar onverklaarbare spierpijn en 4 jaar schildklier problemen. Nog steeds merk ik dat deze punten gevoelig blijven voor mij, maar ik weet nu beter mijn balans hierin te vinden en voel me veel fitter dan in de tijd voordat ik de bodyscan tegenkwam. Ook het ietwat aanpassen van mijn mindset en voeding- & leefstijl waren nodig, maar dit had ik graag ervoor over om van mijn klachten af te komen. Dit wens ik jou ook toe en ik ben dan ook zeer bevlogen en gedreven om je verder op weg te helpen met je vitaliteit en welzijn. Ik heb zelf immers aan den lijve ondervonden dat dit - samen met liefde - de basis is voor geluk! En als ik het kan, dan kan jij het - samen met mij - ook! We gaan ervoor!

bioresonantie helmond

 

Wil je meer weten over mijn persoonlijke verhaal of heb je een andere vraag?

Neem dan gerust contact op, ik beantwoord je vragen graag: