Opgeblazen buik, winderigheid, misselijkheid, PDS

 

Heb je vaak last van een opgezette buik of opgeblazen gevoel? Ben je regelmatig winderig of misselijk? Heb je misschien de diagnose PDS gekregen?

Maag- en darmproblemen komen vaak voor, doordat je bijvoorbeeld niet altijd gezonde voeding eet, te gehaast eet, teveel drinkt bij het eten, of gestresst bent.

 

Darmen zijn belangrijk, omdat ze zorgen voor de voedselopname in het bloed en het grootste deel van ons immuunsysteem vormen! Ze worden ook wel ons "tweede brein" genoemd, omdat ze in verbinding staan met de hersenen en ook invloed hebben op ons mentale welzijn.

 

Maag- en darmklachten kunnen zeker worden aangepakt! Met de bodyscan - evt verder ondersteund door de Optisan biofotonentherapie - kan ik bijvoorbeeld je maag/darmen/slijmvliezen herstellen. Ook je darmflora kan ik hiermee verbeteren. Bovendien kan ik micro-organismen die klachten veroorzaken in de buikstreek, verwijderen. Coaching - darmen zijn ook je "eigen ik"  - en voeding/supplementen/leefstijladvies (bijv. probiotica of enzymen slikken) helpen je verder.

 

opgeblazen gevoel, PDS, maagklachten, darmklachten