De bodyscan laat zien of & hoe vitaal u bent

Een zo lang, gezond & gelukkig mogelijk leven, dat wilt u toch ook? Hoe mooi zou het zijn, als u gelukkiger oud kunt worden zonder al te veel vitaliteitsklachten? Als u weer meer energie hebt, minder vervelende pijntjes of andere ongemakken? Meer in de kracht van uw leven en weer meer genietend van iedere mooie dag? Hier kan en wil ik u graag als therapeut bij helpen! Ik gebruik hierbij de Vitaalveld bodyscan die in slechts 8 minuten 612 onderdelen van uw gezondheid tot op celniveau en veilig & nauwkeurig meet. Dit levert een schat aan vitale informatie op! Ook krachtige behandelingen ter bestrijding van diverse soorten klachten, zijn met de bodyscan mogelijk. Lichaam en geest kunnen niet los worden gezien van elkaar en de bodyscan laat deze relatie goed zien, waarop vervolgens gerichte mentale coaching mogelijk is. Hiernaast geef ik u - als gezondheidscoach in de regio Helmond & Eindhoven - ook voedings-, supplementen- en leefstijladvies, dat de effectiviteit van deze therapie verder vergroot, en u helpt om uw balans terug te vinden. Samen kunnen we uw gezondheid & welbevinden meten en verbeteren, want METEN = WETEN! Heeft u misschien "vage" klachten of klachten waarvan niet gevonden kan worden waar deze vandaan komen? Grote kans dat de bodyscan de oorzaak wel vindt (omdat deze energetisch meet). Meer info? Vul het contactformulier in met uw vraag en ik kom zo snel mogelijk bij u terug met mijn antwoord.

 

Werkwijze bij de bodyscan

Bij de bodyscan meting krijgt u 2 elektroden op uw enkels, de meting zelf is zonder schadelijke gevolgen & pijnloos. U krijgt oa informatie over:

 • Allergieen & Overgevoeligheden
 • Energie
 • Spieren & Gewrichten
 • Micro-organismen (virussen, bacterien, schimmels, parasieten, mijten)
 • Afvalstoffen
 • Stress
 • Disbalansen
 • Organen
 • Lymfen, Bloedvaten & Zenuwen
 • Immuunsysteem
 • Tanden & Kiezen
 • Laaggradige Ontstekingen
 • Electronische Smog
 • Celtekorten

Dit alles wordt overzichtelijk en zelfs in 3D op een computerscherm getoond.

De bodyscan heeft ook een heel scala aan behandelingen, waaronder detox, lymfen, immuunsysteem, botten, darmen, gebit, meridianen, organen, neurotransmitters, micro-organismen, hormonen, immobilisatie, huid, hart, hoofd, zenuwen, mitochondriën en zelfs vetverbranding. Krijg diepgaand inzicht in uw gezondheid door een afspraak te maken voor een bodyscan!  Bel naar 06-29212520 of mail naar pascalleexalto@praktijkvoorgezondengoedleven.nl.

 

Bodyscan

Bodyscan helpt bij het wegnemen van de oorzaak van uw klachten & het verbeteren van uw leefstijl

De werkwijze is gericht op het zoveel mogelijk wegnemen van de oorzaak van de klachten en niet op het bestrijden van de symptomen, om te voorkomen dat later andere klachten ontstaan. Ook kan ik met de bodyscan voedingssupplementen doormeten, om te beoordelen of deze u energie kosten of energie opleveren. Heeft u geen klachten, zoals burnout / allergie / fibromyalgie / vermoeidheid / overgevoeligheid / pijn / stress / darmproblemen / huid / luchtwegen, maar wilt u gewoon weten hoe gezond u bent? Ook en  juist voor deze persoonlijke check up is de bodyscan zeer geschikt: voorkomen is immers beter dan genezen! De bodyscan wordt in Zwitserland, Oostenrijk, Duitsland door artsen in klinieken gebruikt. Ook ben ik aangesloten bij een beroepsvereniging en worden mijn consulten dus door veel aanvullende verzekeringen vergoed. Ik ben er graag, zelf als ervaringsdeskundige, voor u! Wordt u zich bewust van uw lichaam en gezondheid! Neemt u gerust contact op met mijn praktijk in Helmond voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Ook ben ik actief in de omgeving Eindhoven, Waalre, Best, Nuenen, Heeze, Leende, Valkenswaard, Aalst, Son, Mierlo, Gerwen, Oirschot en Veldhoven.