Total body scan als persoonlijke "APK"

Een zo lang, gezond & gelukkig mogelijk leven, dat wilt u toch ook? Hier kan en wil ik u graag bij helpen, want vitaliteit & welzijn zijn uw kostbaarste bezit en mijn grootste passie! Zodat u uzelf niet meer zo vermoeid, somber, met pijn of andere klachten door de dag heen hoeft te slepen. Ik gebruik hierbij een total body scan die in slechts 8 minuten 612 onderdelen van uw gezondheid tot op celniveau en veilig & nauwkeurig meet. Een uitgebreide kijk in uw lichaam & geest dus! Ook krachtige behandelingen zijn met de total body scan mogelijk om diverse klachten te verhelpen/verbeteren. Maar ook en juist als "persoonlijke APK" - dus als u (nog) geen klachten heeft - is de total body scan zeer nuttig. Werkzaam in de regio Helmond & Eindhoven als health coach, mogen voedings-, supplementen-, leefstijl- en mindset advies/coaching niet ontbreken bij mijn aanpak. Heeft u misschien "vage" klachten of klachten waarvan niet gevonden kan worden waar deze vandaan komen? Grote kans dat de bodyscan de oorzaak wel vindt (omdat deze energetisch meet). Meer weten over mijn werkwijze bij het uitvoeren van een total body scan? Neem contact op!

 

Total body scan geeft inzicht in de oorzaak van uw klachten & heeft scala aan behandel mogelijkheden

De meerwaarde van een total body scan is dat hiermee verschillende soorten klachten inzichtelijk worden en behandeld/verbeterd kunnen worden. Met slechts 2 elektroden op uw enkels, krijgt u oa informatie over uw energie, stress, afvalstoffen, celtekorten en immuunsysteem. Alles getoond overzichtelijk en zelfs in 3D op een computerscherm. Total body scan behandelingen omvatten onder meer darmen, micro-organismen, hormonen, zenuwen, energie en vetverbranding. Deze kunnen worden gebruikt bij vermindering van klachten zoals:

 • rug- of nekpijn
 • hooikoorts
 • hoofdpijn
 • reuma / artrose
 • opgeblazen gevoel
 • infecties / ontstekingen
 • PDS
 • CVS
 • ademhalingsproblemen
 • ziekte van Lyme
 • overspannen
 • CVA/TIA
 • MS/ALS
 • problemen met afvallen

Ook kan ik u - na een aantal sessies - informeren of er eventuele aanwijzingen zijn voor levensbedreigende ziekten zoals hart-/vaatziekten, kanker, Alzheimer of diabetes. In dit geval zal ik u adviseren om een diagnose te laten stellen bij een arts. Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Om geheel vrijblijvend kennis te maken, bel naar 06-29212520 of mail naar pascalleexalto@praktijkvoorgezondengoedleven.nl 

 

Total body scan

De total body scan aangevuld met biofotonen-therapie: integrale geneeskunde

Is er uit de total body scan gekomen dat uw hormonen of darmflora uit balans zijn, of ervaart u veel pijn of moeheid? Dan kan biofotonen-therapie een mooie aanvulling zijn. Ook dit heeft - evenals de total body scan - een stimulerend effect op biochemische processen in ons lichaam en ons zelfherstellend vermogen. Dit apparaatje - ook wel “therapeut in huis” genoemd - heeft maar liefst 28 verschillende menu mogelijkheden die u thuis kunt gebruiken als u hem van mij huurt (bij mij in de praktijk gebruiken kan ook). De 9 LED’s zorgen voor diverse kleurencombinaties van lichtimpulsen die een diversiteit aan klachten kunnen verhelpen/verbeteren. Hij biedt ondersteuning zoals oa drainage, wondheling, anti-oxidanten, anti-aging en bindweefsel.

Met de total body scan en biofotonen-therapie kan ik zoveel verschillende soorten klachten ondersteunen, dat het vaak niet nodig is om meerdere therapieën (ook elders) te volgen. Ook zijn mijn consulten zeer concreet en gedetailleerd. Ze behoren tot de methodiek van de integrale geneeskunde, omdat ze gericht zijn op het zoveel mogelijk wegnemen van de oorzaak van de klachten en bovendien worden lichaam en geest als geheel beschouwd. De total body scan wordt in Zwitserland, Oostenrijk, Duitsland door artsen in klinieken gebruikt. Ook ben ik aangesloten bij een beroepsvereniging en worden de consulten dus door veel aanvullende verzekeringen ook in Helmond, Eindhoven, Waalre, Veldhoven, Best, Heeze, Leende, Valkenswaard, Aalst, Son, Mierlo, Gerwen, Oirschot en Nuenen vergoed Bent u geïnteresseerd in de diverse mogelijkheden? Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.