Fibromyalgie, ziekte van Lyme, artrose, reuma

 

Heb je de diagnose fibromyalgie of ziekte van Lyme gekregen? Of heb je last van artrose of reuma? Stijve spieren/gewrichten of andere gelijksoortige klachten?

 

Dit komt regelmatig voor en houdt vaak verband met opstapeling van afvalstoffen in het bindweefsel/kraakbeen. Bij de ziekte van Lyme is de borrelia bacterie de boosdoener, bijv. door een tekenbeet. Deze (en de co-factoren) verschuilt zich in het kraakbeen en zet het immuunsysteem onder druk, met alle nare gevolgen.

 

Ook dit soort klachten kan worden aangepakt, zelfs bij de ziekte van lyme is dit al diverse malen gelukt!

 

Met de bodyscan - evt verder ondersteund door de Optisan biofotonentherapie - kan ik bijvoorbeeld een detox van afvalstoffen doen, waardoor je lichaam wordt gereinigd. Ook de kwaliteit van bindweefsel/kraakbeen/botten/spieren/banden/pezen/etc kan worden verbeterd hiermee. Bij de ziekte van Lyme kan ik de borrelia bacterie en co-factoren helpen te verwijderen en het immuunsysteem versterken. Coaching - minder hoge eisen stellen bijv. want deze hangen vaak samen met spier & gewrichtsklachten - en voeding/supplementen/leefstijladvies (bijv. ontzurings- en bewegingstips) helpen je ook nog.

 

fibromyalgie, ziekte van Lyme, artrose, reuma