Allergiëen, huidklachten, luchtwegproblemen

 

Heb je last van bepaalde allergiëen, overgevoeligheden of intoleranties? Of irritaties van je huid, eczeem bijv.? Of problemen met ademhalen, benauwd of slijm?

Deze klachten komen vaak voor, en hangen alle vaak samen met een verlaagde kwaliteit van je darmslijmvlies (en bij luchtwegproblemen ook longslijmvlies). 

 

Darmslijmvlies is belangrijk, omdat het zorgt voor de voedselopname in het bloed en het grootste deel van ons immuunsysteem vormt! Ook de huid is een belangrijk onderdeel van onze weerstand. De luchtwegen zijn uiteraard ook van vitaal belang, omdat zij zorgen voor voldoende zuurstof inname.

 

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, hoef je een allergie (of huid-/luchtwegklachten) niet eeuwig te behouden! Als de kwaliteit van je darmslijmvlies is verbeterd, kunnen de problemen weer weggaan.

 

Met de bodyscan - evt verder ondersteund door de Optisan biofotonentherapie - kan ik bijvoorbeeld je slijmvliezen van darmen/longen herstellen. Ook je huid en luchtwegen kan ik hiermee verbeteren. En afvalstoffen afvoeren en je immuunsysteem versterken. Coaching - huid dient bijv. ook om prikkels op afstand te houden  - en voeding/supplementen/leefstijladvies (bijv. aloë vera drinken en vitamine C slikken) doen de rest.

 

allergieen, eczeem, astma, benauwdheid, kortademigheid