Dankbaar

Gepubliceerd op 28 januari 2022 om 18:40

De laatste tijd zijn er veel zieken en besmettingen, ik wens de betrokkenen veel beterschap toe en dat je weer snel mag opknappen.

Ook voor mij en mijn gezin komt het nu soms dichtbij; ik heb in quarantaine gezeten vorige week omdat ik in nauw contact geweest was met iemand die daarna positief bleek te zijn. Mijn zoon moest ook in isolatie vanwege zijn school en mijn dochter had hetzelfde in het najaar al een keer. Velen van ons ontkomen hier niet aan in deze pandemie.

Wel ben ik erg dankbaar dat wij alle keren zelf gezond zijn gebleven en negatief getest werden. Ik meet en behandel onszelf sowieso met de bodyscan regelmatig, en in dit soort situaties nog eens extra. Dit heeft zeker hierbij geholpen, want ik merk dat onze immuunsystemen hierdoor sterker worden. Ik ga nooit meer afscheid nemen van de bodyscan, hij helpt ons om gezond oud te worden.

Als je interesse hebt, dan doe ik dit natuurlijk ook graag voor jou. Ik ben aangesloten bij een beroepsvereniging, dus vergoeding uit aanvullende zorgverzekering is mogelijk