Verlichting van straling mbv Mini E-Relief

Gepubliceerd op 13 augustus 2021 om 15:49

Graag wil ik iets vertellen over mijn nieuwste aanwinst, die helpt om je lichaam tegen de impact van Electrosmog te beschermen: de Mini E-Relief.

Blootstelling aan E-smog neemt steeds verder toe in deze tijd, agv bijv. mobiele telefoons, wifi, bluetooth, tablets, computers, tv, laptops, etc. en het verder opkomende 5G-netwerk. Constante invloed hiervan kan ons uit balans brengen, omdat delen van onze cellen elektrisch geladen zijn. Hierdoor kunnen bijv. vage klachten. prikkelbaarheid en verzuring in het hele lichaam ontstaan.

Het is goed om je hiervan bewust te zijn en om te proberen blootstelling aan E-smog zoveel mogelijk te beperken, wat een behoorlijke uitdaging is in deze tijd, weet ik uit eigen ervaring. Daarom ben ik blij met dit apparaatje dat me dagelijks helpt om omgevingsstraling te beperken als ik tv kijk, achter de computer zit of mijn mobiele telefoon/tablet gebruik.

Het is een erg handige tool (het past in je broekzak, kan als hanger worden gedragen of ergens worden neergezet), en heeft 24 menu opties die je thuis kunt gebruiken als je het apparaatje van mij huurt (bij mij in de praktijk gebruiken kan ook). Tot de menu opties behoren bijv. Neutralisatie/regeneratie, Hoofd/hersenen, Detox/Ontzuring, Hormonen en (Nek)zenuwen/ruggemerg.

Wil je meer weten? Informeer eens gerust bij mij naar de mogelijkheden. Ik help je er graag mee

verlichting van straling mbv mini e-relief