Monique:

 

Zo bizar dat je zo van alles kunt uitlezen en direct kunt behandelen. Je bent bij jou in goede handen. Super blij mee.

Veronique:

 

Super interessant om mee te maken!
Je leert veel over je lichaam over dingen die je normaal nooit zou hebben geweten! Echt een aanrader voor iedereen om te doen. Ik ben heel blij met de bodyscan!

 

Carlijn: 

 

Verschillende keren geweest en altijd vriendelijk geholpen. Bijzonder en interessant apparaat met een hoop verschillende toepassingen. Verschillende voedingsadviezen gehad en ik merk dat mijn buik rustiger is sinds ik hier meer op let. De metingen hebben meer inzicht gegeven in mijn gezondheid en achterliggende problematiek. Dankjewel Pascalle voor het delen van je kennis!

Marianne:

 

Zodra ik over de bodyscan hoorde wilde ik meteen een afspraak maken. Indrukwekkend om een kijkje te nemen in je lichaam. Nadat de check is uitgevoerd, krijg je meteen een gerichte behandeling. Ik ben inmiddels een paar keer bij Pascalle geweest. Een gezond cadeautje voor mezelf!

 

Wilt u ook een bodyscan ervaren? Neem dan gauw contact met me op:

 

Yvette:

 

Ik heb veel baat gehad bij mijn behandelingen bij Pascalle. Super interessant ook om te zien hoe de metingen overeen komen met mijn klachten. 

Marion:

 

Ik had erge last van mijn nek en was erg moe.
Hierop heeft Pascalle behandeld en merkte ik na 3 keer dat het beter ging. Ze geeft goede uitleg en neemt de tijd voor je.