De werkwijze is als volgt:

 

We zijn gezond wanneer onze lichaamsenergie ook in harmonie is. Onze cellen en ons immuunsysteem hebben dan de optimale capaciteit om zich tegen vijandige invloeden of ziekten te verweren. De Vitaalveld bodyscan meet de energetische structuren van het lichaam veilig en nauwkeurig.

Dit gebeurt door middel van heel subtiele (50 kHz - 1000 MHz) elektromagnetische frequenties die in het lichaam doorgezonden worden. Wanneer de trillingen op een blokkade stuiten, wordt dit direct geregistreerd.

De trillingen vervolgen dan op een andere wijze hun pad. Het is eigenlijk net als met watergolfjes die bijvoorbeeld op een boot of een rots stuiten. Hierdoor zijn verstoringen (disbalansen) in uw lichaam te signaleren, ook al voordat er lichamelijke klachten of ziekten optreden.

 

Dezelfde trillingen worden na de meting ook gebruikt voor de krachtige behandeling ten behoeve van uw herstel. Deze frequenties bevorderen – zoals in 1920 door dr. R. Rife is ontdekt – uw zelfherstellend vermogen, wat de basis is van natuurgeneeskunde.

De aanpak is holistisch omdat uw vitaliteit en welzijn als geheel worden beschouwd. Naast het voedings- en leefstijladvies dat u krijgt, bevordert ook dit de effectiviteit van deze energetische therapie.

De werkwijze is gericht op bestrijding van de oorzaak van eventuele klachten in plaats van op bestrijding van de symptomen die de oorzaak niet wegnemen. Dit voorkomt dat klachten later steeds –soms op een andere wijze - terugkeren.

 

U hoeft niet ziek te zijn om beter te worden. Dat is de kracht van preventie. Ik raad u - naast behandeling van eventuele klachten - aan om ook tweemaal per jaar de bodyscan als soort van “APK” voor uw lichaam te doen, want "voorkomen is beter dan genezen”.